Ta en privatlektion med pedagogisk kajakinstruktör

Vi vill skapa ett livslångt intresse för kajakpaddling

Med en egen kajakinstruktör tar du, eller ni, den snabba vägen till att bli en erfaren paddlare. Vi erbjuder privatlektioner på alla nivåer oavsett om du skall göra dina första paddeltag eller göra din första eskimoroll. På ett inspirerande sätt vägleder vi dig till att bli en kajakist.

Vill komma igång!

Att paddla havskajak är för dom flesta relativt enkelt. Man sätter sig i kajaken tar paddeln i handen och så börjar allt flyta på av sig själv. Nästan så enkelt är det att komma igång. Men förstås är det alltid mycket roligare och framförallt tryggare om man kan få professionell hjälp när man är nybörjare.
Hur skall jag göra för att komma i och ur kajaken på bästa sätt, hur får jag bra fart utan att behöva slita ut mina armar, hur gör jag om det kommer svallvågor från någon båt, vilka sjöregler gäller för en paddlare?
Frågorna kan vara många, med en egen privat instruktör kommer ni få dom besvarade. Samtidigt som ni bokar kajak kan ni även boka in en lektion med en instruktör som kommer göra ert paddlingsäventyr till en njutningsfull och trygg upplevelse.
Ni kan välja från en timme till heldag!

Vill lära mer!

Genom att träna på manövreringstekniker och olika stödtag med paddeln kan man ganska lätt få färdigheter som gör att kajaken även i större vågor uppför sig så som man vill att den skall göra. Vi tränar och övar alltid med 100 % säkerhetstänk på våra lektioner.
Det är inte styrka man behöver utan det är kunskap och teknik som gör kajaken till en trygg farkost i alla väderförhållanden.
Är ni nyfiken på hur en effektiv kamraträddning bör utföras eller hur man gör en eskimåsväng? Är det navigeringskunskaper ni behöver få koll på eller kanske vill ni träna på ergonomisk paddlingsteknik? Oavsett vilket så lovar vi att vi kan hjälpa er. Tillsammans med våra instruktörer kan ni välja på vilken nivå ni vill träna olika tekniker på.
Ni kan välja från en timme till heldag!

Pris 2024

Pris för 1-6 personer                         

1 timme         600:-  

2 timmar        1100:-  

3 timmar     1600:-

4 timmar     2100:-  

8 timmar Heldag 3500:-  


Priset är det totala för er grupp. Vi rekommenderar max 6 personer per instruktör.
Är ni en större grupp än 6 personer som vill ha en instruktör kontakta då oss för en offert.
Kajak ingår ej i priset utan hyres separat. Förstås får du gärna ta med egen kajak om du har.

Bokning

Frågor samt bokning gör ni via formuläret här intill eller via mail alt. telefon.  Vi svara alltid inom 24 timmar. Har du inte fått svar kolla då i skräpposten då det tyvärr emellanåt hamnar där.

tel. 073 0932109
info@kajakparadise.se

Boka / Fråga oss