Ta mig till havet och gör mig till... kajakpaddlare!

Bli kompis med kajaken

Under kajakkursen kommer du få massor med kunskap och erfarenhet som gör att du efter kursen kommer kunna göra egna upptäcktsfärder i skärgården med havskajak.

Heldagskursen gör underverk

Vi strävar efter att du skall bli en riktigt god kompis med kajaken, eller rättare sagt, du skall få kajaken att bli din trygga vän på vattnet.  Kursen är för du som inte prövat innan eller precis kommit igång med paddlandet på egen hand. dvs. detta är en nybörjarkurs.
Det är mycket fokus på att få till en funktionell paddlingsteknik Träning på navigering ingår även. Prova på kamraträddning samt ensamräddning med flottör är även en viktig del i vår kajakkurs.

Pris 2024:


1400:- / per person
1100:- /  med egen kajak

I priset ingår instruktör, fullt utrustad singelkajak, förmiddagsfika, lunch med bl.a rökt fisk från Kallsö samt eftermiddagsfika.  Har du matallergier eller önskar specialkost fixar vi förstås det!  Max 12 deltagare med två instruktörer. Här kan du läsa om våra generösa bokningsvillkor.

Datum 2024

Måndag 15 juli     2 plaster lediga
Måndag 29 juli     Fullbokad

Tid. kl. 9.30 till kl 17.30                            
Förkunskapskrav: Simkunnighet, normal fysisk kapacitet samt nyfikenhet på paddling.
Lägsta ålder för deltagande är 15 år.

Boka plats på turen gör du enklast via vår online butik.
     Ingen förskottsbetalning utan du sköter det på plats i samband med kursen

Mer info:
via formuläret eller info@kajakparadise.se   alt. tel. 073 0932109  Vi svara alltid inom 24 timmar. Har du inte fått svar kolla då i skräpposten då det tyvärr emellanåt hamnar där.