Följ med oss ut på nya vatten i Kajakparadiset

En skärgård med små grunda passager, ett myller av öar i kombination med ett öppet hav med fri horisont väntar på dig. Vi njuter av trevligt och avslappnat umgänge samt mår gott av massor med god mat. Allt det är precis som vanligt! Det vad som är nytt är att vi sjösätter våra kajaker på södra delen av Norra Finnö (ön med broförbindelse där kajakcentret är). Vi börjar och avslutar vår paddling vid Tyrislöt (ca. 10 km från Mon). Den nya sjösättnings platsen för våra expeditionsturer gör att vi kommer paddla i södra Sankt Anna samt Gryts skärgård. Perfekt kajaktur för du som varit med oss på guidad tur innan då vi denna gång får en helt "ny skärgård" att uppleva. Du kan välja mellan tre- alternativt femdagars all inclusive tur.

3 dagars expeditions kajaktur

Södra Sankt Anna och Gryts norra skärgård är området vi utforskar på denna kajaktur. Självklart får vädret styra vår rutt men eftersom denna kajaktur främst riktar sig till du som paddlat en del kajak innan så kommer vi kunna för det mesta paddla i den mer öppna ytterskärgården.

Även fast denna tur fokuserar mycket på att få många timmar i kajaken så gör vi inte avkall på matupplevelsen.
 Praktiska och smakliga måltider varje dag utlovas. Självklart gör vi besök för fika och glass på Harstena men annars så försöker vi mest hålla oss på avstånd till "turiststråken" i skärgården. Enda skillnaden mellan vår tre och femdagars expeditionsturer är antalet dagar.

Pris 2024

 

4200:- / singelkajak samt campingutrustning

3900:- / singelkajak, egen campingutrustning

3200:- / egen kajak och campingutrustning

I grundpriset ingår guide, fullt utrustad singelkajak alternativt din egna kajak, 3 x lunch, 2 x middag, 2 x frukost samt massor fika, alkoholfri måltidsdryck samt behövliga matkärl.  Parkering i Tyrislöt.

I vår campingutrustning ingår: Självstagande kupoltält som är för bara du/ni , Exped liggunderlag och kudde samt skön friluftsstol! Sovsäck ingår inte i priset, kan hyras separat för 200:-.

Datum 2024   4 platser lediga

Onsdag - Fredag      3 - 5 juli              
Dag ett: träffas kl. 10.00 i Tyrislöt
Dag tre: hej då kl. 17.00 i Tyrislöt    

Förkunskapskrav:
 
Simkunnighet, normal fysisk kapacitet. Har förut gjort övernattningstur med kajak samt paddlat havskajak flertal gånger förut i varierande vindförhållanden.  
Max 14 deltagare per tur med två guider. Lägsta ålder för deltagande är 18 år.

Här kan du se våra generösa köpvillkor.

5 dagars expeditions kajaktur

Södra Sankt Anna och Gryt skärgård utforskas precis efter att fågelskyddsområdena  i yttre havsbandet öppnat upp. På denna kajaktur är vackra paddlingsmiljöer av högsta prio. Ett mål är att runda Häradskär fyr om vädret det tillåter. Vår fem dagars Expedtionstur är för du som älskar att paddla mycket. Det kan bli några längre öppna passager även om det skulle vara lite blåsiga dagar. Förstås tar vi alltid den säkra vägen men vi gillar även när det går lite sköna mjuka vågor. 

Som på alla våra turer så gillar vi god mat. Praktiska och smakliga måltider varje dag utlovas. Självklart gör vi besök för fika och glass på Harstena men annars så försöker vi mest hålla oss på avstånd från  "turiststråken" i skärgården.

Pris 2024:


 6400:-  / Singelkajak samt campingutrustning
 5000:-  / egen kajak samt campingutrustning

Tar du med egen komplett campingutrustning ger vi  400:- rabatt.

I grundpriset ingår guide, fullt utrustad singelkajak alternativt din egna kajak, 5 x lunch, 4 x middag, 4 x frukost samt massor fika, alkoholfri måltidsdryck samt behövliga matkärl.  Parkering i Tyrislöt.

I vår campingutrustning ingår: Självstagande kupoltält som är för bara du/ni , Exped liggunderlag och kudde samt skön friluftsstol!  Sovsäck ingår inte i priset, kan hyras separat för 200:-. 

Datum 2024 Fullbokad

Onsdag - söndag     7 - 11 augusti               
Dag ett: träffas kl. 11.00 i Tyrislöt
Dag fem: hej då kl. 16.00 i Tyrislöt     

Förkunskapskrav:
 
Simkunnighet, normal fysisk kapacitet. Har förut gjort övernattningstur med kajak samt paddlat havskajak flertal gånger förut i varierande vindförhållanden.  
Max 14 deltagare per tur med två guider. Lägsta ålder för deltagande är 18 år.

Här kan du se våra generösa köpvillkor.

Ny startplats, allt annat är sig likt på dessa två långturer. 

Javisst, Thomas är även din guide på denna tur!

Mer info via formuläret nedan eller
info@kajakparadise.se  tel. 073 0932109

Vi svara alltid inom 24 timmar. Har du inte fått svar kolla då i skräpposten då det tyvärr emellanåt hamnar där.