Lekande lätt att lära sig paddla med vår Kajakskola!

Lekande lätt att lära sig paddla kajak!
Sol, vind och vatten är det som gör ett sommarlov till sommarlov. Blir det kryddat med lagom äventyr så blir det den bästa sommaren!

Att barn gillar att leka med vatten det vet vi alla. Vi vet även att barn älskar att paddla sin egen kajak. Med våra barnkajaker kommer vi kunna leka oss fram till hur man hanterar kajaken.
Det är lätt att lära sig paddla och styra kajaken ditt man vill när utrustningen är anpassad efter ens egen storlek.

Ta med extra ombyte och handduk. Tänk även på att anpassa kläderna efter väderleken. Viktig är att ej glömma att ha bra solskydd på.
 

Alla våra kajakinstruktörer har även jobbat säsonger i fjällen med bla. barnskidskola och längtar att även på sommaren få leka med aktiva barn på ett pedagogiskt och lekfullt sätt.

Boka in en egen kajakskola för ditt/dina barn eller samla ihop ett gäng på max 4 barn så fixar vi en rolig timme på vattnet!
Rekommenderad ålder för kajakskola är 10 år - 15 år

Datum: valfritt mellan 15 juni till 18 augusti

Pris 2024 1 timme
1 barn 600:-
2 barn 700:-  (350.-/barn)
3 barn 780:-  (260:-/barn)
4 barn 840:-  (210:-/barn)
i priset ingår fullt utrustad barn/junior kajak och lekfull kajakinstruktör.

Allmänna villkor:

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kajakleken vid hård vind/regn. Självklart betalar ni inget för inställd lektion. Allt deltagande sker på egen risk och förstås med målsmans medgivande. Du skall vara simkunnig och ha normal fysisk kapacitet.