I öppna landskap råder öppna sinnen

Även en kort kajaktur ger er glädje och energi!

Vi är ett rutinerat gäng instruktörer som tar hand om er och gör ert skärgårdsbesök till en avkopplande upplevelse.
Paddla med eller utan guide väljer ni.
Vår närmaste granne är Skärgårdsbyn Mon med boende, restaurang, bad och bastu för er som önskar kombinera paddling med en längre skärgårdsvistelse.
Vi har ett tätt samarbete med andra entreprenörer i skärgården vilket gör att vi kan erbjuda er fantastiska möjligheter till en unik skärgårdsvistelse.
 

Vad är det ni vill göra? Med över tioårserfarenhet av anordnande av både små och stora företagsevent i S:t Annas skärgård kommer vi kunna hjälper er att finna det bästa av det bästa.

Exempel på pris och upplägg för kajakturer med guide

1 timme havskajakpaddling tillsammans med våra instruktörer som ger er en trygg och rolig upplevelse. En lätt kajaktur i nybörjarkajaker där man lär sig grunderna så att kajaken lätt glider fram över böljan den blå. För den ovane kajakisten paddlar vi de extra breda dubbelkajakerna.

Min. antal 6 personer
Pris:  300:- / person (inkl. 6 % moms)
        

3 timmars kajaktur med våra guider som fixar så att paddlingen blir till ett avkopplande nöje för er. Oberoende om ni är nybörjare eller rutinerade så kommer vi kunna skräddarsy en rutt som kommer ge er det bästa av S:t Annas skärgård. För den vana kajakisten finns singelkajaker medan för den ovane så använder vi våra breda dubbelkajaker. Naturligtvis blir det på en tre timmars kajaktur även tid för fika på en avlägsen ö, inkluderat i priset. Önskar man istället för fika ha en skärgårdsinspirerad lunch med bla rökt fisk tillkommer 150:-/person

Min. antal 6 personer.

Pris:  550:- / person (inkl. 6 % moms)

Fråga oss