3 dagars all inclusive kajaktur i sagolik skärgård

Kom nära naturen

Sankt Anna anses av alla vara Sveriges bästa skärgård för friluftsliv. 
Nu är det din tur att upptäcka Kajakparadiset tillsammans med oss!

Vår klassiska njutartur

Tre avslappnande dagar med lugn paddling samt tid för sol och bad väntar dig på vår guidade kajaktur i sagolika S:t Anna skärgården. Området är helt suveränt för en längre kajaktur. Många alternativa färdvägar vilket gör att vi kan välja vår rutt efter väder och deltagarnas önskemål..
 Vi lägger ner mycket kärlek på matlagningen.  Första kvällen är det stor skärgårdsbuffe med lokala fiskprodukter. Andra dagen är det en grekisk inspirerad grillafton som väntar er i solnedgången.
Härliga sjöfrukostbufféer, smakliga luncher och massor gofika njuter vi av under vår paddlingstur. Även en lunch på Södlings charmiga servering på Missjö är med på programmet.
Vi tar hand om allt förutom att paddla din kajak...

Pris:

 3900:-  / person i singelkajak
 3700:-  / person i dubbelkajak
 3300:-  / person med egen kajak                              
I priset ingår guide, fullt utrustad kajak, 3 x lunch, 2 x middag, 3 x frukost samt massor gofika,  alkoholfri måltidsdryck samt behövliga matkärl.  Självklart fixar vi även vegetariskt/vegan alt. specialkost om du önskar det.  Självstagande kupoltält som är för bara du/ni , Exped liggunderlag, kudde samt skön friluftsstol!
Sovsäck ingår inte i priset, kan hyras separat för 200:-. Tar du med egen komplett campingutrustning ger vi 200:- rabatt .                 
 Här kan du läsa våra generösa villkor. 

Datum 2022

Onsdag - fredag       6 - 8 juli   Fullbokad  
Onsdag - fredag   20 - 22 juli   Fullbokad
Onsdag - fredag   10 - 12 aug 5 platser lediga
Tid:  dag ett: träffas vi kl. 9.30 för frukostbuffé på Båthuset precis vid Kajakcentret 
Dag tre: hej då kl. 17.30                               Förkunskapskrav: 
Simkunnighet, normal fysisk kapacitet. Om ni är nybörjare så fungerar denna tur utmärkt med dubbelkajak. Med singelkajak krävs att du har paddlat havskajak förut i varierande vindförhållanden. Max 12 deltagare per tur med två guider. Lägsta ålder för deltagande är 16 år. Som privattur, inga åldersgränser.

Boka plats på turen gör du enklast via vår online butik.
 Du kan betala med swish, kort eller banköverföring.
 

3 dagars kajakturen för ditt privata sällskap.
Många sällskap väljer att göra en kajaktur hos oss med samma koncept fast enbart för sitt gäng. Kontakta oss för att kolla lediga datum så fixar vi en all inclusive kajaktur för er.

Pris för 3 dagars guidad privatur med all inclusive
4-5 personer               4800:- /person    
6-8 personer               4000:- /person         

Mera info:
Önskar du mer info om kursen kontakta oss då via formuläret eller genom mail  Vi svara alltid inom 24 timmar. Har du inte fått svar kolla då i skräpposten då det tyvärr emellanåt hamnar där.
info@kajakparadiset.se    tel. 073 0932109