Dubbelkajaker för uthyrning

Här ser du våra dubbelkajakmodeller för 2024. Om det är svårt för dig att hitta en favorit hjälper vi dig att hitta den som passar dina behov bäst. Berätta för oss vad som är viktigt för dig; stort förpackningsutrymme, hastighet eller max stabilt etc. och vi reserverar en dubbelkajak som du kommer att älska att paddla.

Glasfiber dubbelkajaker 

AQUARIUS Explorer Family

En expeditionsdubbelkajak med ett kraftfullt och styvt skrov. Denna kajak är större i sittbrunnen samt snäppet snabbare att paddla än Maxi dubbelkajaken.
Kajaken fungerar även för stora basketbollspelare upp till 210 cm!
Vi har tagit bort sitsen i  mittbrunnen för att få ett stort extra lagringsutrymme, täcks med transportkapellet. Kajaken är med roder.
Längd: 630 cm    Bredd: 70 cm   Material: Glasfiber

TAHE MARINE Tandem Maxi

Denna dubbelkajak är perfekt för er som vill göra en långtur alternativt ha en lyxig helgtur där ni kan ta med mycket lyx i det enorma packutrymmet. Max storlek för bra komfort 100 kg och 190 cm. Önskar ni ta med hunden på kajakäventyr så är denna kajak bästa valet. Ta med egen hundflytväst!
 Mittbrunnen fungerar även för barn upp till 140 cm.  Kajakerna har roder.
Längd: 645 cm     Bredd: 69 cm     Material: Glasfiber

  Plast trippelkajak   Liker Easty5.5

Tre sits kajak, perfekt för dagsturen om ni är två vuxna samt ett barn upp till 145 cm alt. en vuxen och två barn. Mittbrunnen fungerar även för hund! Detta är den ända plastdubbelkajaken som fungerar att packa för övernattningsturer om ni är två personer och då kan använda mittbrunnen som extra packutrymme. Dock är våra glasfiber dubbelkajaker betydligt större i packutrymmet vilket gör att de är mer lämpliga om ni skall göra en längre kajaktur än bara några dagar. Samtliga våra Liker har roder.  max längd på du ca. 188 cm                  Kajakens Längd: 550 cm,  Bredd: 72 cm 

Plast dubbelkajaker

DAG Biwok

Smidig dubbelkajak i plast perfekt för dagsturer. Även hyfsat lätt att paddla tillsammans med ett barn i främre sittbrunnen. Som alla dubbelkajaker är även denna extra stabil även fast det skulle gå lite högre vågor. Fungerar för paddlare upp till 100 kg o 195 cm. Kajaken har Smart track pedaler samt roder.
Längd: 530 cm    Bredd: 67 cm 

PRIJON Excursion 

En tvåmanskajak i plast utmärkt för dagsturer. Som alla dubbelkajaker är även denna extra stabil även fast det skulle gå lite högre vågor. Kajaken har stora sittbrunnar vilket gör den perfekt även för storväxta paddlare upp till 200cm
Samtliga våra Exkursion har roder.
 Längd: 518 cm  Bredd: 70 cm 

gör en förfrågan/reservation

tel. 073 0932109   info@kajakparadise.se