Dubbelkajaker för uthyrning

Här ser du våra dubbelkajakmodeller för 2021. Om det är svårt för dig att hitta en favorit hjälper vi dig att hitta den som passar dina behov bäst. Berätta för oss vad som är viktigt för dig; stort förpackningsutrymme, hastighet eller max stabilt etc. och vi reserverar en dubbelkajak som du kommer att älska att paddla.

Plast dubbelkajaker

DAG Biwok

Smidig dubbelkajak i plast perfekt för dagsturer. Även hyfsat lätt att paddla tillsammans med ett barn i främre sittbrunnen. Som alla dubbelkajaker är även denna extra stabil även fast det skulle gå lite högre vågor. Fungerar för paddlare upp till 100 kg o 195 cm. Kajaken har Smart track pedaler samt roder.
Längd: 530 cm    Bredd: 67 cm   Material: 3 lagers Polyethylen

PRIJON Excursion 

En tvåmanskajak i plast utmärkt för dagsturer. Som alla dubbelkajaker är även denna extra stabil även fast det skulle gå lite högre vågor. Kajaken har stora sittbrunnar vilket gör den perfekt även för storväxta paddlare upp till 200cm
Samtliga våra Exkursion har roder.
 Längd: 518 cm  Bredd: 70 cm Material: HTP-plast

Glasfiber dubbelkajaker 

AQUARIUS Explorer Family

En expeditionsdubbelkajak med ett kraftfullt och styvt skrov. Denna kajak är bekvämare samt snabbare att paddla än Maxi dubbelkajaken.
Kajaken fungerar även för stora basketbollspelare!
Mittbrunnen kan användas som ett stort lagringsutrymme när den täcks med transportkapellet alt för ett barn upp till 135 cm. Kajaken är med roder.
Längd: 630 cm    Bredd: 70 cm   Material: Glasfiber

TAHE MARINE Tandem Maxi

Denna dubbelkajak är perfekt för er som vill göra en långtur alternativt ha en lyxig helgtur där ni kan ta med mycket lyx i det enorma packutrymmet. Max storlek för bra komfort 100 kg och 190 cm. Önskar ni ta med hunden på kajakäventyr så är denna kajak bästa valet. Ta med egen hundflytväst!
 Mittbrunnen fungerar även för barn upp till 145 cm.  Kajakerna har roder.
Längd: 645 cm     Bredd: 69 cm     Material: Glasfiber

gör en förfrågan/reservation

tel. 073 0932109   info@kajakparadiset.se